Voordelig boeken

Lesbos Travel is opgericht op verzoek van lokale Griekse ondernemers en op van vrouwen die de afgelopen jaren via Pink Pearls Amsterdam naar hun favoriete vakantiebestemming Skala Eressos reisden.

 

Lesbos Travel heeft geen winstoogmerk, wij informeren over hoe  een kostenbesparende reis naar Lesbos georganiseerd kan worden. Neem contact met ons op zodat wij kunnen informeren over hoe een ticket in groepsverband of individueel geboekt kan worden. Wij hebben al uitgezocht wie de goedkoopste aanbieder is. Door een vroegboek ticket in groepsverband te kopen bespaar je al flink wat euro’s aan extra kosten voor deze vakantie en zo neemt je zakgeld naar deze bestemming alleen maar toe.Bovendien betaal je in groepsverband geen boekingskosten.

 

Diverse accommodatie eigenaren op Lesbos hebben  toegezegd voordelige prijzen te bieden voor hun  accommodatie. Daarnaast bieden zij als financiële garantie  aan om niet eerder dan op de dag van aankomst je accommodatie te betalen. De transferkosten op Lesbos van en naar je accommodatie kunnen onderling gedeeld worden.

Wil je Lesbos bezoeken in de maand mei of september bel of mail ons, wij helpen je graag op weg om zo voordelig mogelijk naar Lesbos af te reizen voor een schitterende zonvakantie. Door vroeg te boeken bespaar op je op de eerste plaats veel geld op het vliegticket, de transferkosten worden onderling gedeeld  en je bespaart bovendien de boekingskosten. Daarbij komt dat gunstig gelegen en betaalbare accommodaties vroeg in het jaar nog beschikbaar zijn. Wacht daarom niet te lang met boeken !

 

Zorg dat je veilig op reis gaat met een reis- en annuleringsverzekering. Vertrekken op andere data en vertrektijden dan die wij vermelden zijn mogelijk maar hou rekening met hogere transfer en ticketkosten.

 

Een vakantie naar Skala Eressos  is voor vrouwen van alle leeftijden en of je nu als stel of single meegaat naar Lesbos, op deze vakantie kom je om te genieten van het vrij zijn!

 

Vertrek collectief  van 21 mei t/m 4 juni 2018 ;

Bij een boeking op basis van 2 personen boek je deze reis van 15 dagen  voor vlucht, accommodatie en transfer al vanaf €540,00

Bij een boeking op basis van 1 persoon boek je deze reis van 15 dagen  voor vlucht, accommodatie en transfer al vanaf €633,00

 

Vertrek collectief van 3 t/m 17 september 2018 ;

Bij een boeking op basis van 2 personen boek je deze reis van 15 dagen  voor vlucht, accommodatie en transfer al vanaf €670,00

Bij een boeking op basis van 1 persoon boek je deze reis van 15 dagen voor vlucht, accommodatie en transfer al vanaf 862,00

Losse tickets zijn nu nog verkrijgbaar  voor deze periode en kosten op dit moment €364,00 (dat is inclusief boekingskosten, hand en ruimbagage). Via de website van Corendon kost een ticket ruim €70,00 duurder inclusief boekingskosten, hand en ruimbagage.

Stuur voor meer informatie een email naar Annelies Hintjes via annelieshintjes@gmail.com of bel +31 (0) 648809610. Zelf deze reis boeken is binnen 5 minuten geregeld  en in september gaat Annelies  mee met de groep naar Lesbos.