Voordelig boeken

Lesbos Travel is opgericht op verzoek van lokale Griekse ondernemers. Nederlandse vrouwen en andere open -minded toeristen die de afgelopen jaren voordelig naar hun favoriete vakantiebestemming Skala Eressos reisden blijven voor de toekomst geïnformeerd  over hoe zij voordelig in groepsverband naar Lesbos kunnen reizen.

 

Lesbos Travel heeft geen winstoogmerk, wij informeren over hoe  een kostenbesparende reis naar Lesbos georganiseerd kan worden. Neem contact met ons op zodat wij je kunnen informeren over hoe een ticket in groepsverband of individueel geboekt kan worden. Wij hebben al uitgezocht wie de goedkoopste aanbieder is. Door een vroegboek ticket in groepsverband te kopen bespaar je al flink wat euro’s aan extra kosten voor deze vakantie en zo neemt je zakgeld naar deze bestemming alleen maar toe.Bovendien betaal je geen boekingskosten.

 

Diverse accommodatie eigenaren op Lesbos hebben  toegezegd voordelige prijzen te bieden voor hun  accommodatie. Daarnaast bieden zij als financiële garantie  aan om niet eerder dan op de dag van aankomst je accommodatie te betalen. De transferkosten op Lesbos van en naar je accommodatie kunnen onderling gedeeld worden.

Wil je Lesbos bezoeken in de maanden juni of september bel of mail ons, wij helpen je graag op weg om zo voordelig mogelijk naar Lesbos af te reizen voor een schitterende zonvakantie. Door vroeg te boeken bespaar op je op de eerste plaats veel geld op het vliegticket, de transferkosten worden onderling gedeeld  en je bespaart bovendien de boekingskosten. Daarbij komt dat gunstig gelegen en betaalbare accommodaties vroeg in het jaar nog beschikbaar zijn. Wacht daarom niet te lang met boeken !

Zorg dat je veilig op reis gaat met een reis- en annuleringsverzekering. Vertrekken op andere data en vertrektijden dan die wij vermelden zijn mogelijk maar hou rekening met hogere transfer en ticketkosten.

Een vakantie naar Skala Eressos  is voor mensen van alle leeftijden en of je nu als stel of single meegaat naar Lesbos, op deze vakantie kom je om te genieten van het vrij zijn!

Vertrek collectief en met reisbegeleiding vanaf 5  juni ( vanaf Maastricht Airport) tot en met 19 juni 2019 en vertrek 6 juni ( vanaf Schiphol Airport) tot en met 20 juni 2019.

Onderstaande prijzen zijn per persoon.

  • Bij een boeking op basis van 2 personen boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanuit Schiphol Airport  voor vlucht, studio en transfer al vanaf €635,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 2 pers. boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanaf Schiphol Airport,vlucht, kamer en transfer voor €600,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 1 persoon boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanaf Schiphol Airport, vlucht, studio en transfer voor €900,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 1 persoon boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanuit Schiphol Airport,vlucht, kamer en transfer voor €830,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 2 pers. boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanuit Maastricht, vlucht, studio transfer voor €650,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 2 personen boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanuit Maastricht. vlucht, kamer en transfer voor  €620,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 1 persoon boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanuit Maastricht voor vlucht, studio en transfer voor €920,00.

 

  • Bij een boeking op basis van 1 persoon boek je deze reis van 15 dagen met vertrek vanuit Maastricht voor vlucht, kamer transfer  €850,00.

Let op !

Vluchtprijzen kunnen ten alle tijden wijzigen.

 

Vertrek collectief van 5 t/m 19 september 2019 ;

Bij een boeking op basis van 1 of 2 personen boek je deze reis van 15 dagen  voor vlucht, accommodatie en transfer. Prijzen voor september zijn vanwege het aanbod van verschillende accommodaties op te vragen via email.

 

Hoe werkt deelname aan de activiteiten in september !

Via de organisatie  Sappho Women koop je tijdens het  september festival  een wristband of je neemt deel via contante betaling.

Alle andere activiteiten die door derden worden aangeboden en niet in het festivalprogramma zijn opgenomen zoals onder andere workshops, excursies, lunches, diners, scootertochten worden aangeboden tegen contante betaling.

De sportieve activiteiten zoals  volleybal, touwtrekken en wandelen zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Daarnaast organiseren lokale vrouwencafés ook nog eens iedere avond gratis feesten die toegankelijk zijn voor iedereen.

Besluit je om in september tijdens het festival naar Lesbos te gaan dan ben je meer kosten aan activiteiten kwijt dan in de maand juni.

 

Stuur voor meer informatie een email naar Annelies Hintjes via annelieshintjes@gmail.com of bel +31 (0) 648809610.